Netwerk Activeren – WE Workshop

Posted by on Dec 11, 2017
Details
Date:

December 18

Time:

07:15 pm - 10:00 pm

Event Category:

Upcoming Events

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerk-activeren-we-workshop-39547300039
Organizer

WE Club

Website: https://www.eventbrite.nl/o/we-club-8163935295
Venue

Marja's Thuis

Jan Haringstraat 50, 2023 KE Haarlem

Haarlem, NL, 2023 KE

Je netwerk activeren is essentieel om, als een magneet, klanten naar je toe te trekken.


Er zijn ontzettend veel oplossingen voor de uitdagingen die mensen hebben, hoe komen ze bij jou terecht? Je netwerk kent en vertrouwt jou en is daarom je beste partner om potentiele klanten naar je door te sturen


Deze Workshop wordt gegeven in samenwerking met Klaartje Vreeken van KLAAR voor Elkaar. Klaartje is ontmoetingsmakelaar en brengt ondernemers en bedrijven uit Haarlem eo met elkaar in contact zodat ze kunnen co-creëren en samen verder kunnen groeien.


Wie zit er in je netwerk en hoe kun je contact onderhouden?


Hoe kun je zorgen dat je netwerk connecties bij een kans als eerste aan jou denken?


Hoe kun je ontvangen wat je nodig hebt, zonder te pushen of spammen? 


Deze ‘nieuwe’ benadering die we ‘Organic’ werken noemen, is intuïtiever, leuker en past bij gepassioneerde ondernemers die het belangrijk vinden om gesteund te worden en anderen te helpen succes te behalen. 


Het goede nieuws is, aantrekken, i.p.v. binnenhalen en promoten, kan iedereen. En vooral vrouwen zijn van nature super goed in het creëren van een vruchtbaar netwerk. We zijn het alleen vergeten.  


Creëer een tribe zodat je met meer gemak en plezier EIGENwijs kunt werken en ondernemen!


Aantrekken met speelsheid en lichtheid, dat is de vrouwelijke manier! Door een sterk ondernemers netwerk (tribe) te ontwikkelen trek je kansen en mogelijkheden aan. En het is 1.000x leuker en makkelijker dan ploeteren op verkoop en acquisitie!


Nu is de tijd om het aloude sisterhood te integreren in onze business. Door elkaar te ondersteunen, samen te werken en met plezier te delen en groeien in onze zaken. Deze avond is een investering in je eigen vruchtbare tribe. 


Organic Werken is essentieel voor ondernemende vrouwen die voelen, en weten, dat NU de tijd is gekomen om hun ideeën en idealen te verwezenlijken. Omdat ze voelen dat de bestaande manier niet langer houdbaar is. En omdat moeder aarde echt niet langer kan wachten op onze liefdevolle aandacht en zorg!


Tijdens deze WE Workshop inspireert Marja je om te vragen, en ontvangen!, wat je nodig hebt. En hoor je van andere ondernemende vrouwen hoe zij dat doen. En we laten jou ervaren hoe dit voor jou (nog meer) kan zijn.


Reserveer een plek door een kaartje op Eventbrite te kopen.


Dit evenement wordt georganiseerd door WE Club. Het wordt gefaciliteerd door Marja Godvliet en gehost door Coco Groothuis.


Marja heeft sinds begin 2015, 42 bijeenkomsten met onderwerp ‘Sisterhood in Business’ vanuit de WE Club georganiseerd. Daarnaast heeft ze 23 succesvolle vrouwen geïnterviewd over de manier waarop ze zaken doen. Uit deze informatie heeft ze de reeks ‘Get Connected’ workshops ontwikkeld. Met de WE Club ondersteunt ze vrouwen op EIGEN wijze zaken te doen door samen een sterk netwerk op te bouwen. Marja is ervan overtuigd dat, om de wereld terug in balans te brengen, het essentieel is dat vrouwen vanuit hun zachte kracht gaan leven.


Coco heeft in 2012 het festival Parksessies in Haarlem opgezet en sinds 2016 is zij voor zichzelf begonnen met haar bedrijf Co Creation als coach en begeleider van ayahuasca ceremonies. Haar passie in dit leven is om mensen te ondersteunen om meer vanuit hun kracht te leven. Zodat we straks met z’n allen kunnen leven vanuit flow, liefde, vrijheid en overvloed. Ondernemen vanuit jouw eigen kracht is hier een essentieel onderdeel van, net zoals samenwerken en het opbouwen van een ondersteunend netwerk.


Koop nu je kaartje! Neem een ondernemende vriendin mee, nog leuker en meteen een boost voor je eigen support netwerk ;-).


In de WE Club Amsterdam is de voertaal Engels, in Haarlem zal Marja in het Nederlands faciliteren. Vertaling in Engels is mogelijk en geen probleem!


Dit waren de reacties na de eerste kennismakingsbijeenkomst in Haarlem.


“Wat een leuke en inspirerende avond! ”


“ Het was een super fijne avond, en ook leuk om te zien, dat er zoveel mogelijkheden zijn, om je eigen creatie vorm te kunnen geven! Dank jullie wel! Zo leuk om te delen, en zien dat je niet alleen bent!”


“het was een mooie avond met mooie vrouwen met mooie verhalen. Dat smaakt naar meer!”


Tijdens deze workshop gaan we nog iets meer de diepte in, en krijg je d.m.v. oefeningen ook meer inzicht in jezelf en je werk.


Doel van de WE Workshops is om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen en hun unieke werk te laten bloeien en samen een krachtige tribe van van ‘Sisterhood in Business’ in Haarlem te creëren.


De ticketprijs wordt gebruikt om de kosten van de locatie, catering en tijd, die nodig is om het te organiseren, te dekken. Er wordt geen winst gemaakt met deze workshops.
Ontvangst 19:15, we starten om 19:30. Kom op tijd voor de beste en leukste connecties!


WE Connect & Rise together!
http://www.facebook.com/WEClubEU


http://www.we-club.eu/


http://WEclub.eventbrite.comBuild a tribe to do business your OWN way. Get my tool to get started today: http://bit.ly/IGNITEmyTRIBE.